više od

65 godina

uspješnog poslovanja

Nagrade

Projekt tunela "Pećine" na državnoj cesti D404 je ušao u finalni izbor "tunela godine 2011" u kategoriji izgrađenih tunela u vrijednosti do 100 milijuna dolara.
Tunel "Grič" na autocesti A1 čiji smo mi projektant 2006 g. osvojio je drugo mjesto na EuroTAP-ovu testiranju sigurnosti tunela.

Certifikati

U našem radu se primjenjuje „Sustav upravljanja kvalitetom” (QMS) u skladu sa normom ISO 9001.
Certifikat ISO 9001: 2008 je dobiven 23.07.2009. od strane certifikatora Bureau Veritas, za „PROJEKTIRANJE, IZRADA STUDIJA, REVIZIJE PROJEKATA, SAVJETOVANJE I STRUČNI NADZOR U GRAĐEVINARSTVU”

Organizacija

Rad je organiziran unutar radnih grupa gdje se timski rješava postavljeni zadatak.

Ukupno imamo 34 zaposlena, od čega su 21 ovlašteni inženjeri građevinarstva, članovi Hrvatske komore inženjera građevinarstva (HKIG).

Zaposlenima je omogućeno stalno usavršavanje i napredovanje, kroz sudjelovanje na raznim seminarima i putem stručne literature. Redovito primamo strane i domaće stručne časopise, u kojima povremeno objavljujemo i stručne članke. Aktivni smo članovi udruga i društava iz područja graditeljstva.

Politika kvalitete tvrtke swiss best watches copy rolex usmjerena je prema naručitelju i njegovom zadovoljstvu našim uslugama. U našem radu se primjenjuje „Sustav upravljanja kvalitetom” (QMS) u skladu sa normom ISO 9001.

 

Zajedno sa našim stalnim kooperantima u mogućnosti smo ispuniti svim zahtjevima investitora od pripremnih radova kao što su geodetski radovi i geotehnički istražni radovi pa do svih potrebnih vrsta projekata i elaborata.